Login

ce poti face pe aceasta pagina

Foloseste aceasta pagina pentru a intra in zona utilizatorilor acestui site si a avea acces la informatiile si serviciile care sunt disponibile doar pentru utilizatori. Poti intra in zona utilizatorilor doar daca esti inregistrat ca utilizator al acestui site. Pentru acest lucru trebuie sa ai un nume de utilizator (sau o adresa de email) si o parola valide. Daca nu te-ai inregistrat inca, nu e nicio problema, apasa butonul “Inregistrare”, parcurge procesul de inregistrare (este foarte simplu) si apoi intoarce-te aici.

ce nu poti face pe aceasta pagina

In primul rand nu poti sa te inregistrezi. Pentru acest lucru trebuie accesezi pagina de inregistrare apasand butonul corespunzator din formularul de pe aceasta pagina.

Un alt lucru pe care nu il poti face in aceasta pagina este sa te mai loghezi inca o data daca esti deja logat. Acest lucru este perfect posibil daca la o logare anterioara ai bifat optiunea “Pastreaza contul logat”. In acest caz, noi tinem minte ca ai ales aceata optiune si te logam automat in momentul in care accesezi site-ul. Pentru mai multe detalii despre cum facem asta te sfatuim sa citesti Politica de Cookies.  Atentie!!! Chiar daca ai bifat optiunea “Pastreaza contul logat” la un moment dat, noi nu vom tine minte pentru totdeauna acest lucru. Din motive de securitate acest lucru expira la un moment dat si atunci va trebui sa introduci numele de utilizator (sau adresa de email) si parola pentru a putea accesa zona utilizatorilor.

ce se poate intampla cand intri pe aceasta pagina

Daca vezi formularul de login si esti deja inregistrat, introdu numele de utilizator (sau adresa de email) si parola si apasa butonul “Login”. Daca nu esti inregistrat, apasa “Inregistrare”, parcurge procesul de inregistrare si revino aici pentru login. Daca nu vezi formularul de login si vezi doar poza de profil (cea generala sau cea incarcata de tine) impreuna cu doua linkuri (acces catre datele tale de cont si logout), inseamna ca esti deja logat, asa cum am descris mai sus si poti continua sa utilizezi functionalitatile din zona utilizatorilor, fara a mai fi necesara introducerea numelui de utilizator (sau adresei de email) si a parolei.